Bantu mencari kebenaran di sebalik kematian Teoh Beng Hock

Antara malam 15 Julai dan pagi 16 Julai 2009, pegawai khas Teoh Beng Hock meninggal dunia ketika dalam tahanan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Sejak itu, keluarga Teoh tanpa henti berusaha mencari kebenaran.

Walaupun mahkamah Malaysia memutuskan bahawa kematiannya disebabkan oleh "orang yang tidak dikenali, termasuk pegawai SPRM", tiada siapa yang dipertanggungjawabkan.

R.AGE berusaha untuk mencantumkan kejadian yang berlaku pada malam itu. Sekiranya anda mempunyai sebarang maklumat atau keterangan yang boleh membantu siasatan kes ini, sila hubungi kami.

Anda boleh menghubungi kami melalui cara-cara berikut:

Signal

Ini adalah aplikasi pemesejan percuma dengan penyulitan menyeluruh, yang membolehkan anda berkomunikasi secara langsung dengan R.AGE. Signal tidak menyimpan sebarang metadata, dan boleh dikonfigurasikan untuk memadam mesej secara automatik pada masa yang ditetapkan.

Hubungi R.AGE melalui Signal

Whatsapp

Ini adalah aplikasi pemesejan percuma dengan penyulitan menyeluruh, yang membolehkan anda berkomunikasi secara langsung dengan R.AGE. WhatsApp dimiliki oleh Facebook. Sesetengah data disimpan oleh WhatsApp.
Hubungi kami

Hubungi R.AGE melalui WhatsApp

Telegram

Telegram membenarkan penyulitan menyeluruh hanya jika fungsi "Secret Chat" dihidupkan. Anda boleh mematikan paparan nombor telefon bimbit dan foto profil anda untuk keselamatan dengan melawati Security and Privacy Settings. Sesetengah data disimpan oleh Telegram.

Hubungi R.AGE melalui Telegram

Email

Hantarkan e-mel kepada alltherage@thestar.com.my

Ini adalah perkhidmatan awam sedia ada dengan penyulitan keselamatan minimum, alamat e-mel anda akan jelas tertera dan kandungan dapat diakses oleh pusat data Google.

Hantarkan e-mel kepada R.AGE

Segala maklumat peribadi akan dilindungi. Kenyataan Privasi